semua Kategori
ENEN

Profil Syarikat

Laman Utama>Tentang kami>Profil Syarikat

 Ningbo Kuangshi Renjie Automation Equipment Co., Ltd (KSRJ Automation) ialah salah satu syarikat kumpulan reka bentuk acuan pneumatik profesional terkemuka, pembuatan dan mekanisme jualan berorientasikan pasaran.

    KSRJ Automation telah berkembang menjadi perusahaan antarabangsa dan moden, menikmati lebih daripada 5000 meter persegi bengkel dengan rangkaian jualan yang besar, khusus dalam pembuatan injap Solenoid, silinder pnuemaitc, kombinasi FRL, injap arah, pemasangan, penyenyap, tiub PU dan pistol udara dan lain-lain 100 jenis siri, lebih kurang 1000 pelbagai produk pneumatik yang berbeza. Kami telah menerima pakai pusat pemesinan CNC kelas pertama, mesin pelarik automatik berkelajuan tinggi, mesin pengacuan suntikan, mesin tuangan mati dan jentera ujian lanjutan yang lain.

     KSRJ Automation telah membina pusat penyelidikan R&D yang menyepadukan mereka bentuk, menyelidik dan membangunkan semua pelbagai komponen pneumatik dan set peralatan yang lengkap. Dengan penerimaan pra-jualan kelas Pertama, rundingan pertengahan jualan dan kumpulan khidmat selepas jualan dan pengalaman profesional yang kaya, jabatan kawalan kualiti, dilengkapi dengan kemudahan ujian yang sempurna dan tenaga teknikal yang dicipta dengan kukuh. Pengedap utama dan bahan magnet asalnya diimport dari Jepun, Taiwai, Jerman untuk menyediakan produk berkualiti terbaik untuk pelanggan global, KSRJ Automation meluaskan pengaruh jenamanya dan meningkatkan pencapaian jualan dengan pantas di seluruh 50 negara. KSRJ Automation ialah perintis yang mendapat kelulusan ISO9001:2008 dan sijil CE serta memperoleh lebih daripada 10 Paten Berdaftar Kebangsaan.

 KSRJ Automation akan secara beransur-ansur menjadi peneraju pasaran pneumatik cina. 100% kualiti ensuerance, 100% kerjasama terbuka, 100% perkhidmatan selepas jualan adalah misi KSRJ Automation, Menyumbang industri pneumatik pasaran global dan memastikan automasi dunia menjadi automatik sepenuhnya adalah matlamat yang kami kejar selama-lamanya.Kategori panas